Air Twist renovatie spouwankers

Air Twist renovatie spouwankers zijn ontworpen door Thor Helical om lange ankers met een ruimschoots daadkrachtig raakvlak een accurate en natuurlijke weg te laten banen in zeer uiteenlopende gevelmaterialen, gezien het gestuurd wordt door een serie as/lijnige slagen. Door onafhankelijke testprogramma´s en 25 jarig gebruik bewezen zijn de renovatie spouwankers uitermate geschikt gedefinieerd voor gebruik in renovatieve werkzaamheden, ongeacht het constructie- substraat of diens vuurbestendigheids criterium. De Air Twist renovatie spouwankers hebben een omschreven diameter van 9 mm en wordt op kenmerkelijke wijze in een summier voorgeboord gat gedreven om verstoring van het metselwerk te minimalizeren. Het aanbrengen geschiedt met merkwaardige snelheid en grote eenvoud.

Voordelen

De mechanisch intermediare verankering van de Air Twist renovatie spouwanker bewerkstelligt geen uitzettende kracht, is niet onderhevig aan de kracht van de effectiviteit van het hechtingsvlak en is bestendig tegen hoge temperaturen en vuur. Het solide kruisende profiel van de wokkelvormige renovatie verankeringen omvat een wijd gedeelte om de grip te maximaliseren, en een smal gedeelte om gedifferentieerde bewegingen om diverse bewegingen van alle richtingen, op te vangen. De diepe en doorgaande bemiddelingen van de spouwankers voorkomen migratie van water langs de spouwmuur. Wanneer de renovatie spouwankers met druk beladen worden, werken de bladen in op het materiaal van de gevelconstructie om een opeenstapelende kegel van krachten uit oppervlakkige hoeken te verlenen aan het anker. Beladen druk wordt evenredig langs het volledig doordrongen anker verdeeld om de betrouwbaarheid te waarborgen in een uitgebreide verscheidenheid van constructie materialen.

Onderscheid

Traditionele renovatie spouwankers worden gevormd door een uiteinde te klemmen en het andere uiteinde te draaien. Daarentegen worden Thor Helical renovatie spouwankers gefabriceerd door middel van geavanceerde draai-technologie, die consistenties van de spanningen die op de ankers werken leiden en wikkelt het naar een spiraalvormige nauwkeurigheid tot op 1mm per kilometer van gefabriceerd staaldraad. De geavanceerde nauwkeurige bevestigingen van de Thor Helical renovatie spouwankers (patent EP1307303) vormen strakke samengaande bedrading in het metselwerk om een consequente samengaande prestatie te waarborgen. Dit is ongeëvenaard door andere merken renovatie spouwankers. Een uniek aandrijvinginstrument en een bijbehorende boor voldoen aan veiligheid van bekwame installatie van gesloten vertrekken middels een renovatie spouwanker. Dit stelt de installateur in staat om beide handen op zijn boor te houden, waarmee moeizame telescopische te hanteren toepassing overbodig wordt en de algehele lengte van dergelijke aansluiting verminderd.

Aircrete Fixings - Airtwist Aircrete Fixings - Airtwist2 Aircrete Fixings - Airtwist3  constructieherstel bedrijfconstructieherstel

Vraag nu een gratis offerte aan bij De Werkers

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Woonplaats

Adres

Postcode

Onderwerp

Uw bericht