Aircrete Fixings – Airtwist

AIRTWIST™ is een nieuw soort verankering dat houten constructies, frames en muur materialen verankerd aan celbeton ( Celcon, Thermaliet, Topblok, etc.) zonder voor te boren, of te pluggen en schroeven.

De robuuste en nauwkeurig geprofileerde frame verankeringen worden gedreven door een serie krachtige materialen. Hun lange spiraalvormige bladen hebben voldoende draagkrachtige hoeken om de verankering te draaien, gezien het een spiraalvormige ingang creëert in het hout en in celbeton

Celbeton verankeringen hebben een uniek aandrijvinginstrument met gereduceerde diameter (wereldwijd gepatenteerd) die gerieflijk geëngageerd en aangebracht wordt door een handig SDS-gemonteerd snel impact montage gereedschap, om in record tempo hout aan celbeton te verankeren.

Voordelen

TDe dunne spiraalvormige bouw van de Airtwist verankering lenigt splijting van het hout en biedt een mechanisch intermediaire verankering die geen uitzettende kracht uitoefent op het celbeton

Belading wordt gelijkmatig over de doorgedrongen lengte van de spiraalvormige verankering verdeeld en biedt zo betrouwbaarheid van de bevestiging zowel aan het hout alsook aan het cellulaire beton.

Het unieke Airtwist aandrijvinginstrument vereenvoudigt een snelle, strakke & discrete bevestiging die ongeëvenaard is in snelheid en behendigheid door elk andere celbeton verankeringsysteem.

Onderscheid

Thor Helical schroefnagels zijn gefabriceerd middels een gepatenteerd draaiend precisie bevestiging-systeem, welke het achterhaalde inexacte ‘klemmen en draaien’ systeem overstijgt. De nauwgezette productie van de Thor Helical verankeringen (patent nr. EP 1307303 & US7269987) verstrekt consistentie over de gehele lengte van de bevestiging om de verankering een accurate, strakke & verenigende spiraalvormige doorgang in het celbeton te verlenen i.p.v. één die toenemend verbreed door een niet accurate verankering.

Nauwkeurigheid bevestiging en het gereduceerde diameter aandrijvinginstrument zijn unieke karakteristieken van Thor Helical die andere typen van verankeringen overstijgt.

 • Betrouwbaar in alle soorten gevelconstructie
 • Robuust en slijtagevrij
 • Innovatieve product ontwikkeling
 • Gepatenteerde helix consistentie
 • Snelle kostenefficiente installatie
 • Precieze intermediaire wokkelvormige verankering
 • Combineert axiale kracht met flexibiliteit
 • Stabiel, betrouwbaar & bescheiden

Bevestigingsmethode

 1. Boor een begeleidend gat voor een aangewezen diameter met behulp van een klopboor.Geef de boor de ruimte om het roteren te staken alvorens de spouwmuur te boren om afbrokkeling te voorkomen.
 2. Breng het 9 mm ø Thor Helical renovatie spouwanker aan op het bijbehorende SDS gereedschap en stuur de verankering in de gevel middels gebruik van een lichtgewicht draaiboor die veilig vastgehouden kan worden met beide handen.
 3. Als u het verankering ingebracht heeft, werkt u de handelingen af door het geboorde gaatje te dichten met renovatiemortel op juiste kleur.

Product specificatie

Productspecificatie: Helical 9mm ø renovatie spouwverankering Verkrijgbaar in lengte: 205, 230, 255, 280 en 305 mm Materiaal:Austenetisch roestvrij staal – (304) Uiterst rekbare kracht: => 15 kN Buigingskracht (over 100mm): => 4,4 kN Bevestigingsafwijking over de verankering: < 0,5% Uitzettingsvermogen uitgeoefend door de verankering: geen

Materiaal Begeleiding Diepte Ladingsvermogen
Celbeton None 85mm 1.9kN
Steen 6mm 75mm 2.6kN
Beton 6mm 50mm 2.3kN
Vraag nu een gratis offerte aan bij De Werkers

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Woonplaats

Adres

Postcode

Onderwerp

Uw bericht