De Werkers is al jaren de specialist op het gebied van alle betonwerken. Onze professionele betonwerkers houden van beton en wij werken  innovatieve manier mee aan de slag. Wij van De Werkers kunnen u van dienst zijn met alles wat met beton te maken heeft, of het nu in de hoek van prefab elementen als vloeren en kelders of het funderingsherstel zit. Wij maken gebruik van de modernste en dus de nieuwste technieken. Wij advieren u graag op maat en zijn u graag van dienst. Alles is mogelijk bij  De Werkers.

De Werkers is actief in een groot gedeelte van westelijk Nederland en heeft zich weten te specialiseren in alles wat met betonbouw en betonwerken te maken heeft.
De werkers is de vak specialist op het gebied van funderingsherstel, en leveren u graag diverse prefab elementen. Onze uitgebreide ervaring en expertise in betonwerken stelt ons in staat om samen met u een oplossing op maat samen te stelen, waarbij we de diverse onderdelen binnen de betonbouw graag voor u combineren. Wij zijn uw partner in betonwerken.

De Werkerst werkt puubetonwerkenr met echte betonbouwers, voor wie beton hun vak en passie is.
Wij leveren zowel prefab elementen als trappen en vloeren die wij vervolgens ook op de juiste manier voor u plaatsen.
U heeft tijdens de werkzaamheden vrijwel geen omkijken naar alles wat met het beton te maken heeft. Wij zorgen ervoor dat de betonwerken goed verlopen en uw eventuele aanvullende wensen zo effectief mogelijk worden doorgevoerd. Zo zijn we u tijdens het gehele proces uitgebreid van dienst en profiteert u optimaal van de mogelijkheden binnen de betonbouw.

Vraag nu een offerte aan via het offerteformulier of bel direct met De Werkers 0252-372303

Vraag nu een offerte aan

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Woonplaats

Adres

Postcode

Onderwerp

Uw bericht

  • Professionele betonwerken
  • 10 jaar garantie
  • 25+ jaar ervaring