Thor Helical – Gevelankers

Thor Helical fabriceert gevelankers, spouwmuurverankeringen, scheurverankeringen, gevelversterkingsankers om metselwerk te herstellen. Thor Helical biedt een assortiment van zelftappende renovatie ankers voor nieuwe constructies, inclusief; de Thor Helical treknagel, een verankering om houten (kozijn)frames aan celbeton te bevestigen, en daknagels voor verhitte daken het isoleren van hellende of platte daken.

Conventionele wokkelvormige verankeringen hebben een ‘up-grade’ ondergaan, middels de innovatie ontwikkelingen in het technologische draai proces. Dit was de vereiste om gepatenteerde nauwkeurige muur verankeringen, bevestigingsmaterialen, en renovatie materialen te creëeren met een superieur niveau van kracht en consistentie.

De herziende scheurverankeringen, nagels en gevelversterkers zijn uniek in het Thor Helical merk, waarmee de prestaties in het scheurherstel en het fixeren van metselwerk aanzienlijk zijn verhoogd.

Het doel is om een totaalassortiment te leveren specifiek voor gevelwerkers. Daarin staat kwaliteit, prijs en service in een hoog vaandel. Applicateurs van Thor Helical verankeringsystemen onderscheiden zich in kwaliteit doordat er (tussentijdse) controles worden uitgevoerd. Rapportage van keuringsplannen waarborgd de kwaliteit van de specialisten.

Deze website is o.a. bedoeld om beknopte adviezen te bieden voor ontwikkelaars, in bijzonderheden opgeven voor professionals en praktische handleiding voor aannemers, adviserende instanties en vastgoed beheerders.

gevelankers offerte

Vraag nu een gratis offerte aan bij De Werkers

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Woonplaats

Adres

Postcode

Onderwerp

Uw bericht