Schilder en kitwerk

Vakwerk en efficiency zijn de kracht van De Werkers BV als het gaat om schilderwerk en kitwerk. Elk project vraagt een eigen benadering, en jarenlange ervaring staat garant voor een goed advies.Schilderwerk, wandafwerking of glas? Voor binnen- en buitenwerk is De Werkers BV specialist in alle facetten van het vak. Ons bedrijf werkt uiteraard met milieuvriendelijke producten.

In elk gebouw ontstaan spanningen en bewegingen door inklinken, temperatuurswisselingen, verkeer of graafwerkzaamheden. Om scheurvorming te voorkomen worden tegenwoordig in elk gebouw delatatievoegen aangebracht die deze spanningen moeten opvangen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van elastische kitafdichtingen. Kitvoegen worden o.m. gebruikt voor metselwerk, gevel- en kozijnafdichting.

schilder Schilder en kitwerk zuid holland

Binnenschilderwerk en buitenschilderwerk

Schilderen is een veelzijdige klus welke professioneel en dus goed moet worden uitgevoerd. Iedere ondergrond vraagt om een andere schildermethode. De grootste verschillen hebben te maken met of het binnenschilderwerk of buitenschilderwerk betreft.

Buitenschilderwerk informatie

Uw huis of bedrijfspand krijgt te maken met wisselende weersomstandigheden. Hierdoor is buitenschilderwerk gemiddeld eens in de 5 jaar aan onderhoud toe. Het Buitenschilderwerk is vaak nog belangrijker dan het schilderwerk binnen uw pand. Goed schilderwerk laat uw woning er niet alleen mooi verzorgd uitzien, maar heeft daarnaast ook een zeer beschermende functie. Door uw schilderwerk uit te besteden aan De Werkers is uw woning goed beschermd tegen vocht en weersomstandigheden en gaat u slijtage en waardevermindering van uw pand tegen. Dit komt de ten goede aan de levensduur van uw gevels, kozijnen en andere onderdelen van uw pand(en).

Voor het uitbesteden van buitenschilderwerk bij De Werkers liggen de prijzen wat hoger in vergelijking met binnenschilderwerk. Dit prijsverschil heeft onder andere te maken met een aantal belangerijke factoren. Zo heeft een schilder voor buitenschilderwerk een buitenverf nodig en vraagt het buiten schilderen ook om extra materialen, zoals een steiger of hoogwerker, De Werkers heeft eigen steigers wat ten gunste komt aan de prijs.

Binnenschilderwerk informatie

Het schilderen binnen is ongeveer eens in de zeven jaar toe aan een nieuwe verf laag. De kwetsbaardere oppervlakken, zoals bijvoorbeeld een trap of trapleuning, vragen vaker om onderhouden te worden. Binnenschilderwerk is cruciaal voor een mooie uitstraling van het interieur. Heeft u mooie meubels en accessoires in uw huis of bedrijfspand staan, maar bladdert er verf af van uw kozijnen, deuren of is uw plafond bedekt met vochtplekken, dan heeft dit een negatieve invloed op de uitstraling van het gehele interieur. Het is belangrijk om de volgende onderdelen van een goede verf te voorzien; muren, plafonds, trappen, kozijnen en deuren, gevel, dakgoten, schuttingen.

Vraag nu een gratis offerte aan bij De Werkers

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Woonplaats

Adres

Postcode

Onderwerp

Uw bericht