Steenstrip offerte De Werkers

Steenstrips op isolatie
Bij het renoveren van een woning of bedrijfspand wordt er vandaag de dag veel meer aandacht besteed aan het isoleren en de mate van luchtdichtheid. Een bewezen methode bij een goede en grondige renovatie is de woning of het bedrijfspand compleet in te pakken in een isolatieschil. Deze isolatieschil wordt langs de buitenzijde geplaatst zodat er geen koude bruggen meer kunnen ontstaan. Om de isolatie goed af te schermen en de woning of het bedrijfspand er weer nieuw uit te laten zien adviseren wij gebruik te maken van steenstrips. Wilt u meer weten over steenstrips op isolatie? Lees hier dan alles over op onze website.

Voordelen steenstrips op isolatie bij renovatie003
Met steenstrips kunnen wij van De Werkers vrijwel iedere gevel isoleren zonder het karakter van de gevel te verliezen. De steenstrips worden verzaagd vanuit echte bakstenen en zijn hierdoor niet te onderscheiden van een hele baksteen. Ook de hoeken zagen wij speciaal uit zodat alles optisch hetzelfde effect behoudt als wanneer er volwaardige bakstenen worden gebruikt.
Wij plaatsen de steenstrips op isolatie door verlijming en kunnen zowel de steenstrips zowel met voeg als zonder voeg plaatsen.

Doordat het verzagen van de bakstenen een extra handeling is, zijn de kosten voor steenstrips nagenoeg gelijk aan de prijs voor een volle baksteen. Het voordeel van het gebruik van steenstrips zit hem in feit dat er geen extra fundering geplaatst dient te worden. Dit is bij traditionele en normale bakstenen wel het geval. Ook gaat er minder ruimte verloren en is het zelfs mogelijk bestaande ramen af te werken met onze steenstrips. Wij hebben hier veel ervaring mee zeker bij kleine renovaties of projecten waar de ramen reeds geplaatst werden is dit bijzonder handig.

Het plaatsen van steenstrips op isolatie
Het plaatsen van steenstrips op een bestaande gevel kent verschillende werkwijzen. Welke werkwijze of methode het meest geschikt is in uw situatie is afhankelijk  van de constructie van de gevel en het pand en natuurlijk uw persoonlijke voorkeuren met het bijbehorende budget.

Vraag nu een gratis offerte voor het plaatsen van steenstrips aan of bel 0252-372303

001Professionele plaatsing van steenstrips op uw gevel kent een aantal voordelen,
voor meer informatie over steenstrips, een prijsopgave voor het reinigen van een gevel, een prijsindicatie voor steenstrip op uw gevel vraag een gratis offerte aan via de De Werkers.

Vraag nu een gratis steenstrip offerte aan bij De Werkers

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Woonplaats

Adres

Postcode

Onderwerp

Uw bericht