Thor Heliforce bar

Onze diverse verankeringen zijn verkrijgbaar per 1 strekkende meter met een diameter van 6 mm en 9mm. Ze worden aangebracht in reeds bestaande wanden om gevelscheuren te herstellen en de flexibele kracht te versterken.

Gestraalde vinnen en beleiningen van roestvrij staal worden gevormd door een draaiend koelingsproces, dat op uitzonderlijke wijze de drukkende kracht verhoogd. Het geprofileerde draad is gevormd middels spiraalvormige spanning dat met uiterste zorg evenredig wordt aangebracht, zodat de uiteindelijke verankering met zichtbare precisie acuraat geplaatst kan worden. Dat maakt onze verankeringen de meest weerbare en betrouwbare verankeringen die verkrijgbaar zijn.

WHO60® is een thixotrofische, krimpvrije mortel gebaseerd op cementbasis met polymer toevoegingen en is speciaal samengesteld voor de verankeringsbinding voor renovatie verankering.

De mortel vult de groef rondom de verborgen verankering en ontwikkelt uiterst snel drukkende kracht die ervoor zorg dat de verankering zelfs onder zware condities niet van zijn positie kan wijken.

Voordelen

Afhankelijk van de hoogte van de voeg zijn de spiraalankers in een diameter van 6, 8 en 10 mm verkrijgbaar. De standaardlengte is 1 meter.

Kenmerken

Een verankering van een gevelscheur middels een ingemortelde verankering genereert uitmuntende druk en enkelvoudige kracht om de integriteit van de gevelproblematiek structureel te herstellen naar de oorspronkelijke kracht en voorkomt verdere problematiek.

Middels de liggende verankering wordt de gevelscheur ondersteunt. Uitgerust met deze spiraalvormige structuur raakt de gebroken naad onderdrukt in de muur. De vorm van de verankering stelt het anker in staat om toenemende kracht te dragen en om de draagkracht te verspreiden over de diverse hoeken van de verankering. De herverdeling langs de lengte van de verankeringen voorkomt plotseling en catostrophisch verval.

Het op correcte wijze aanbrengen van verankeringen vergt vakkennis en vakbekwaamheid. Bij twijfel is het nadrukkelijk aangeraden om advies van een erkend bouwkundig inspecteur te raadplegen. Uw leverancier is geenszins aansprakelijk voor foutieve/gebrekkige uitvoering of elke andere schadelijke gevolgen van het plaatsen van de verankeringen.

Vraag nu een gratis offerte aan bij De Werkers

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Woonplaats

Adres

Postcode

Onderwerp

Uw bericht