Treknagels Thor Helical

Thor Helical treknagels zijn ingemetselde muurverankeringen die worden ingezet om gescheurd metselwerk en gescheiden gevelstructuur opnieuw aan elkaar te verbinden en te versterken.

Dit veelzijdig wokkelvormige treknagel systeem is uiterst geschikt om de buitenmuur van de structuur aan een tussenschot te verbinden, muren met breukstenen te verbinden of om gebogen structuren van gebouwen, bruggen en tunnels te repareren door afgescheiden metselwerk aan bovenliggende solide substraten te verbinden.

De wokkelvormige treknagels zijn bruikbaar bij zware profielen die de axiaale veerkracht en geometrische invloeden van de roestvrij stalen treknagels combineren met de eigenschappen van de WHO60 specie om de rekbaarheid, spanning en trekkende kracht van de constructie veelvuldig te versterken en om in rekbaarheid te voorzien bij verdere beweging.

WHO60 is een nauwkeurig gespecificeerde, krimpvrije mortel op cementbasis die in hoog tempo drukkende kracht ontwikkeld. De mortel wordt aangebracht in (diepgaande) en voorbevochtigde boorgaten m.b.v. een verwerkingspomp. Daarna worden de wokkelvormige treknagels in het ongezette mortel aangebracht.

EĆ©nmaal aangebracht, ontstaat er een intermediaere werking met de top en de bodem van de treknagel om de gedraaide treknagel te hechten aan de constructie en beiden in plaats te fixiren.

Vraag nu een gratis offerte aan bij De Werkers

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Woonplaats

Adres

Postcode

Onderwerp

Uw bericht