Ruim 30 jaar zorgt De Werkers voor een voordelige en duurzame afdichting en bescherming van diverse soorten oppervlakken. De Werkers is specialist op het gebied van Triflex voor daken en dakdetails.

Dakdetailleringen

Triflex ProDetail
Het Triflex ProDetail systeem om daken af te dichten kan overweg met vrijwel elke technische uitdaging. Het kwalitatief hoogwaarde vloeibare materiaal omsluit elk dakdetail zoals hoeken, opstaande randen en andere kritische dakdetails worden ondoordringbaar afgedicht.

Platte en licht hellende daken
Triflex ProTect is een over het gehele dakoppervlak volledig gewapend, vloeibaar, scheuroverbruggend en naadloos afdichtingssysteem en is geschikt voor zowel nieuwbouw, als voor renovatie.

Groendaken
Het Triflex ProTect systeem speciaal voor groendaken is brandvertragend, preventol vrij, heeft een CE en ETAG certficaat, hydrolyse bestand, worteldoorgroei bestendig (FLL gekeurd), heeft 100% aanhechting (geen onderkruip, loop) en kan volledig naadloos worden aangebracht. De ideale afdichting voor groendaken

Industriële daken
Het vloeibaar aan te brengen systeem is ideaal voor industriële daken. Door de flexibiliteit ontstaat een volledig naadloos geheel dat meegaat met de complexe vormen en de meeste uiteenlopende detailleringen.
Door de hoge chemische resistentie van het systeem is aantasting van de waterdichtheid uitgesloten.

Balkon en galerij detaillering

Naast daken en dakdetails is de Werkers uw specialist voor Triflex toepassingen op balkons en galerijen.

Balkons en terrassen
Zowel bij renovatie als bij nieuwbouw zal het Triflex BTS-P systeem de levensduur van het balkon of terras aanzienlijk verlengen, waardoor het altijd een waardevolle investering is.

Galerijen en wandeldekken
Dit duurzaam en volledig gewapende afdichtingssysteem is ontwikkeld om de constructieve werking van de ondergrond op te vangen, zoals bij grotere en langere oppervlakken optreedt. Schijnvoegen en constructieve dilataties worden naadloos in het geheel geïntegreerd.

De Werkers werkt met Triflex bescherming voor (dak)terrassen, daken, parkeerdekken, balkons, en galerijen. Triflex is leverbaar in iedere gewenste kleur en met de uitstraling die u zelf voor ogen heeft.

Triflex en De Werkers staan voor hoogwaardige kwaliteit. De Triflex producten hebben een gemiddelde levensduur van circa 25 jaar waardoor gebouwen en uw vastgoed vele malen langer mee gaan.
Bovendien vragen deze systemen minimaal onderhoud, wat ervoor zorgt dat Triflex op de lange termijn een aantrekkelijke investering is.
Niet voor niets bieden wij van De Werkers onze klanten 10 jaar garantie op het aanbrengen van Triflex.

Heeft u vragen of wilt u gericht advies over Triflex, aarzel dan niet en neem contact op met ons.
Het team van De Werkers staat voor u klaar.

triflex offerte

Vraag direct een offerte aan
bij De Werkers.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Woonplaats

Adres

Postcode

Onderwerp

Uw bericht