Dakafdichting voor ex- en intensieve daktuinen

Triflex ProTect

Groendaken moeten volledig waterdicht en wortelwerend zijn. Zeker details (zoals opstanden, doorvoeren, veiligheidsankers, lichtkoepels en rookgasafvoeren) moeten de nodige aandacht krijgen om een degelijk en duurzaam wortelvast dak te garanderen. Bij langere periodes van droogte gaan wortels op zoek naar vocht.  Details op het dak waar vocht achterblijft, vormen daardoor in potentie zwakke plekken op groendaken.

Dat is bijvoorbeeld het geval bij het gebruik van wortelwerende folies die onvoldoende overlappen. Tussen twee dunne lagen folie zit vaak wat water. Bij droogte hebben de wortels al snel deze locaties gevonden. Door de details met Triflex ProDetail af te dichten, realiseer je meteen een waterdichting en een wortelwerende functie en is het gebruik van folies overbodig.

Het Triflex ProTect systeem voor groendaken is preventol vrij, brandvertragend, CE en ETAG gecertificeerd, hydrolyse bestand, worteldoorgroei bestendig (FLL gekeurd),  heeft 100% aanhechting (geen onderkruip, loop) en kan volledig naadloos worden aangebracht.

ProTect en ProDetail, Triflex systemen voor dakafdichtingen, zijn wortelvast en daardoor zeer geschikt voor intensieve groendaken. De producten, ontwikkeld op basis van de vloeibare kunststofhars PMMA, bezitten al jaren de goedkeuring van FLL in de hoogste klasse. Sinds maart van dit jaar is Triflex ook in het bezit van de goedkeuring volgens de Europese norm EN 13948.

Het systeem in detail
Triflex ProDetail systeemopbouw
Vraag direct een offerte aanbij De Werkers.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Woonplaats

Adres

Postcode

Onderwerp

Uw bericht