Afdichting van details

Triflex ProDetail

Complexe constructies, gedetailleerde eisen? Daken komen voor in allerlei verschijningsvormen; van een groot oppervlak zonder complexe details tot een klein, hoog gelegen dak met uitgesproken details. Al deze daken hebben echter één overeenkomst; ze moeten waterdicht zijn.

Het is algemeen bekend dat lekkages op het dak vaak voorkomen bij detailleringen. Hoe ingewikkelder de constructie, des te hoger de eisen en de technische uitdagingen die aan een dakafdichting worden gesteld.

Het Triflex ProDetail afdichtingsysteem kan elke technische uitdaging aan. Het hoogwaardige, vloeibare materiaal omsluit elk dakdetail duurzaam als een tweede huid. Ook hoeken, opstanden en andere kritische details worden ondoordringbaar afgedicht. Mede dankzij het Triflex Speciaalvlies.

Het systeem is toepasbaar op vrijwel iedere ondergrond en goed te combineren met een groot aantal bij het dak relevante bouwmaterialen.

Triflex ProDetail is uitstekend bestand tegen weersinvloeden, geeft worteldoorgroei geen ruimte en is verwerkbaar tot -5°C.

Het systeem in detail

Triflex ProDetail systeemopbouw
Vraag direct een offerte aanbij De Werkers.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Woonplaats

Adres

Postcode

Onderwerp

Uw bericht