Voeg en metselwerk

De Werkers is specialist in voegwerk en metselwerk. Onze voeg en metselwerkers zijn gespecialiseerd in;Schoorsteen voegen, huizen voegen, woonhuis voegen, gevel voegen, gevels voegen. Niet alleen het voegen bij nieuwbouw maar ook bij het vernieuwen de de voegen bij een bestaande woning is voor De Werkers geen enkel probleem.

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het netjes afwerken van voegen tegen een scherpe prijs. Vraag dan direct een prijs / offerte voor voegwerk aan bij De Werkers.

Jarenlange weersinvloeden en milieu-invloeden kunnen leiden tot schade aan het voegwerk. Met als gevolg dat vocht de gevel binnen trekt en doorslaat naar de binnenzijde. Ook kan zo vorstschade ontstaan.

Bij gevelrenovatie wordt een gevel niet alleen verfraaid, maar tegelijkertijd bouwkundig weer als nieuw. Een deskundig advies is een eerste vereiste. Bij vervanging van het voegwerk worden bestaande voegen uitgehakt of geslepen. Daar komt een grote nauwkeurigheid aan te pas om onnodige schades aan de stenen te voorkomen. De voeg moet onder meer geheel tot op de gezonde metselspecie worden verwijderd en zodanig dat er geen oude specieresten achterblijven. Bij de keuze van nieuw voegwerk is onder meer het juiste type voeg en de juiste mortel- c.q. kleursamenstelling van groot belang.

Vraag nu een offerte aan of bel 0252-372303

Voeg en metselwerk bedrijf Voeg en metselwerk goedkoop

Vraag nu een gratis offerte voegwerk aan bij De Werkers

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Woonplaats

Adres

Postcode

Onderwerp

Uw bericht